söt

från ginatricot, såå sööt!

Prov & Jobb

Hejsan. Skolan idag var väldigt jobbig idag. Mådde så himla illa och ville bara hem. Har ätit lite nu och för tillfället ligger jag och läser på prov som vi har imorgon, det går superbra fö det är så lätt:3 hehe. Ikväll skall jag också iväg och jobba lite.  


Ida tycker vintern får komma nu


Idag i skolan frågade jag mina kära vänner hur vi skulle göra med julklapparna i år, hehe. Dom tyckte det var lite tidigt att tala om men jag är faktist riktigt taggad inför vinter/jul just nu.

 Jackorna på bilderna är från Zara, tyckte dom var lite fina.. kanske som höst/vinter jacka ?  /Ida

längesen sist

2 från igår
hej, nu var det en tid sen sist. Ha int haft orken att blogga bara.. På sista tiden har jag bara pluggat och varit med mina vänner, började med junior i torsdas också och det var ju kul. Bra med lite extra moneyy. Igår for jag till Elli på kvällen för lite filmmys osv. Kom hem idag runt 2 och har rensat tfn och datorn. Nu myser jag lite med mamma och pappa, sen skall jag vel no rör på pruppen å hitt på nå annat.
 
 
 

lill-lördag

Onsdag redan, gud vad veckorna går fort. Känns som att vi just börja skolan. Haha
Idag laga jag läxor, läste bok till modde och sålde lite kakor/godis så nu är jag heelt slut. 
Belönade mig själv med lite dhw,glass och chokladbollar.. nu skall jag koka ägg och se vad jag skall ta på mig imörgen, dagens jobbigaste. Känns som att jag har samma kläder på mig hela tiden 
dagens gottigott                                                                nya plattan/datorn vi fick idag från skolan . Najs och snygggg !
 
 
/Ida

villavslutning

hej där , igår då alla åkte härifrån och jag lämnade ensam kvar i huset kom först Elli hit och sen Matilda. Var här nästan hela kvällen tills vi for ut på sjön ;). Dom sov sen här också.  Idag har jag så otroligt sjukt i halsen så det är int klokt, ajjajj. Har också sovit för att försöka få bort min "jag är sjuk" känsla. Har inte tid med sånt. Så nu skall jag börja se sista säsongen av dhw för det känns inte så lockande att gå sova i en säng med fullt av popcorn/chips smulor haha.